News

Open post

(Српски) Акредитовани стручни скуп у новембру

Удружење Библиотека плус организује акредитовани стручни скуп „Пројектно учење у функцији уочавања ученика са изузетним способностима“. Циљ скупа је развијање компетенција наставника за унапређивање квалитета наставе и идентификовање ученика са изузетним способностима кроз примену модела пројектне наставе.

На скупу ће бити приказана искуства појединих школа и разматране могућности за стручно усавршавање свих учесника у процесима пројектног учења. Биће представљени начини за повезивање са Центром за пројектно учење на платформи Библиотеке плус чији је задатак умрежавање наставника/практичара. У раду конференције учествоваће предавачи и стручни сарадници из основних и средњих школа у Србији и универзитетски професори из земље.

Стручни скуп ће бити одржан у четвртак, 16. новембра, од 18 до 21 сат, у онлајн формату на Зум платформи. Због ограниченог броја учесника молимо вас да своје присуство потврдите попуњавањем пријавног обрасца (пратећи овај линк).  Наведене податке искористићемо за израду сертификата о учешћу.

За додатне информације и сугестије можете нам писати на sekretar@bibliotekaplus.rs

Добро дошли!

Организациони тим Библиотеке плус

Open post

(Српски) Нови циклус онлајн семинара „Пројектно учење у основној и средњој школи“

Отворена је пријава за семинар Библиотеке плусПројектно учење у основној и средњој школи“.

Уколико желите да стекнете знања и вештине потребне за примену овог дидактичког модела, придружите се заједници наставника, учитеља и васпитача који су окупљени око идеје унапређивања образовног система и подизања квалитета наставе и васпитања.

Семинар је акредитован (кат. бр. 705), а реализује се онлајн и траје четири недеље, након чега добијате уверење за 32 сата стручног усавршавања.

Поред квалитетне обуке и уверења, добијате књигу Пројектно учење В. Бендера, као и прилику да објављујете своје радове и примере добре праксе на сајту projetnoucenje.rs.

Пријава је отворена до 5. марта 2023.

За додатне информације можете нам се обратити имејлом на адресу info@bibliotekaplus.rs или позивом на телефон 062/444563.

Scroll to top