Лепа вест – акредитовали смо семинар о пројектном учењу!

Програм стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника Пројектно учење у основној и средњој школи са којим смо конкурисали код Завода за унапређење образовања и васпитања, одобрен је за школску 2022/23, 2023/24. и 2024/25. годину.

Семинар је намењен учитељима, наставницима и стручним сарадницима који у раду користе или планирају да користе модел пројектног учења. Реализује се на мудл платформи (https://bibliotekaplus.rs/moodle/) и траје четири недеље.

Полазници који заврше обуку добијају уверење за 32 сата стручног усавршавања, као и могућност даље сарадње на платформи Библиотеке плус за умрежавање наставника и стручних сарадника. У каталогу стручног усавршавања Завода за унапређење образовања и васпитања семинар је означен бројем 705

Своју премијеру семинар ће имати у оквиру пројекта Јачање медијске и информационе писмености кроз учење засновано на пројектима који подржава Мисија ОЕБС-а у Србији. Наставници и стручни сарадници из четири школе које учествују у пројекту – ОШ „Десанка Максимовић“ из Новог Пазара, Економска школа „Ђука Динић“ из Лесковца, Земунска гимназија и ОШ „Вук Караџић“ из Бача – биће први полазници акредитоване обуке.

Више о семинару погледајте овде.

Scroll to top