Учесници радионица о информационој писмености настављају рад

Друга фаза пројекта „Иформациона писменост – едукација едукатора“ наставља се на делу сајта под називом ИнфоЗона.

Ако су уморни или деконцентрисани администратори пропустили да неком од учесника иницијалних радионица отворе налог и пошаљу параметре за улазак у ИнфоЗону, опростите им и јавите се да се пропуст исправи.

3 мишљења на „Учесници радионица о информационој писмености настављају рад

 1. BPlus tim Аутор чланка

  Алберт Бекхорст нас је предухитрио и поставио све фотографије на PBworks, платформу за сараднички рад. Чланови ИнфоЗоне су добили обавештење да им је отворен налог, као и податке за пријављивање.

 2. BPlus tim Аутор чланка

  Јесте, Ивана, лозинка је ѕа ИнфоЗону.

  Коментаре, као што је овај, на отвореном делу можете остављати слободно, без пријављивања.

  Има доста фотографија. Нека Ваше питање буде почетак неформалне анкете: ако има још заинтересованих, могу да се јаве овде па ћемо фотографије спаковати и поставити на неки сервис за заједничко коришћење, да сви могу да их преузму.

 3. Ивана Милутиновић

  Drage i poštovane kolege,
  hvala na ovim člancima i fotosima. Da li je ona lozinka kojom smo se prijavili na WordPressu lozinka za privatnu zonu? Jel ima još fotografija, volela bih da pogledam? Šta sada sa Infozonom, ima li tu prijavljivanja za dalje?

  Srdačno
  Ivana KŠ

  Kada sve materijale proučim moram se konsultovati oko nekih stvari i odrediti datum održavanja radionice, a pre toga naravno, blagovremeno ću vas obavesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


osam − 7 =

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>